Logo van "Veï Lou Quéri"

"VEI LOU QUERI" in de Creuse -Limousin
Chambres en Table d'Hôtes
Wij verzorgen graag uw golfvakantie in Moutier-Malcard. 

Ons adres en zo
Onze tarieven
Reserveren
Partners 

Home > Golf

De golfsport wordt meer en meer beoefend. Was het vroeger vooral een elitesport, inmiddels is deze sport (of dit spel, als u wilt) ook toegankelijk voor mensen met een iets minder dikke portemonnee. Zeker als u er voor kiest bij ons in huiselijke sfeer te verblijven in plaats van in de dure, onpersoonlijke golfhotels.

Jong en oud, competitief of recreatief, iedereen kan op deze manier genieten van een sportieve bezigheid in de buitenlucht.
En dankzij het 'handicap'systeem kan elke speler zich met de ander meten.


Ron tijdens een toernooi


Bij ons betekent golf ook nog echt ontspannen. Niks geen starttijd om de 6 minuten, je opgejaagd voelen door achterop komende flights en dagen van te voren reserveren. Wij hebben daarom een aantal speciale golfarrangementen samengesteld, al dan niet in combinatie met een bezoek aan een wellnesscentrum.

Ons huis is een ideale uitvalsbasis voor nabij gelegen, rustige golfbanen. Slechts op 15 km ligt Les Dryades, een prachtige geaccidenteerde 18-holes baan, met alle voorzieningen.

Wilt u meer keuze? Op minder dan 1 uur rijden liggen nog 4 andere golfbanen en - iets verder - bij Limoges liggen er nog 2. Ze zijn alle het hele jaar geopend en u kunt er materiaal huren.

Ron slaat een niet onverdienstelijk balletje en zal u dan ook graag begeleiden. En omdat Corrie toch waarschijnlijk uw avondmaaltijd moet bereiden, zijn haar en andere stokken te huur.

  Les Dryades in Pouligny Notre Dame (Indre)
  18 holes par 72, 6120 m.
  www.les-dryades.fr  

  Golf-Club de la Jonchère (Creuse)
  18 holes par 72, 5960 m.
  www.golfdelajonchere.com 

  Golf de Bourganeuf (Creuse)
  9 holes par 28.  

  Les Sarrays in Issoudun (Indre)
  9 holes par 35, 2570 m.

   
  Val de l’Indre in  Villedieu sur Indre
  18 holes par 72, 6225 m.
   

Home < Activiteiten < Wandelen < Fietsen en atb'n < Golf > Accrobranche > Watersporten > Auto- en motortochten
> Evenementen

Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2007 - Contact: corrieron@wanadoo.fr