Logo van "Veï Lou Quéri"

"VEI LOU QUERI" in de Creuse -Limousin
Chambres en Table d'Hôtes
Wij verzorgen graag uw wandelvakantie in Moutier-Malcard.

Ons adres en zo
Onze tarieven
Reserveren
Partners 

Home > Individueel wandelarrangement


Steeds meer mensen ontdekken dat de Creuse een ideaal wandelgebied is. Wil je dat ook eens ervaren, profiteer dan van ons
individuele wandelarrangement. Samengesteld speciaal voor diegenen die alleen of samen met vriend(in) of partner willen lopen aan
de hand van onze adviezen en kaartmateriaal.

Het programma:
De dag van aankomst word je verwend met een heerlijk diner. De volgende 6 dagen maak je wandeltochten aan de hand van onze kaarten, routebeschrijvingen en uitleg. Voor sommige tochten hebben we een haal- en brengservice. Natuurlijk staat het je vrij om ook iets anders of niets te doen. Desgewenst kan je je lunchpakket klaarmaken voor vertrek (€ 8 per persoon, vooraf opgeven) of je doet  boodschappen in het winkeltje in ons dorp. Als je thuis komt, staat de thee voor je klaar. Je eet 5 avonden bij ons. De twee resterende avonden kan je kiezen voor een restaurant in de buurt of besluiten toch 'thuis' te eten als er die avond wordt gekookt (meerprijs € 23 per persoon per maaltijd).
Bij voldoende belangstelling en tijd (wat ons betreft), kunnen we één van deze dagen met elkaar lopen. Dit wordt dan onze z.g. Franse wandeldag, met een warme maaltijd tussen de middag. 's Avonds serveren we je dan nog iets lichts.

 La Creuse

  Ron controleert de route tijdens de koffie

 die is te lang blijven liggen

 vroeger zat er een kleurtje op

 boven de Creuse bij Fresselines

 winterwonderland

De Creuse heeft veel bronnen, beekjes en riviertjes en is daarom een waterrijk gebied. Goede wandelschoenen zijn daarom aan te bevelen.

Prijs
De prijs voor deze wandelweek is € 345 per persoon, op basis van 2 personen die samen een kamer delen.
In de prijs is inbegrepen :
> 7 nachten logies/ontbijt (kamer met eigen badkamer, uitgebreid ontbijt)

> thee bij thuiskomst
> 5 avondmaaltijden op basis van "Table d'Hôtes"
> haal- en brengservice voor sommige wandelingen
> ter beschikking stellen van kaarten, routebeschrijvingen en advies
Niet inbegrepen zijn 2 avondmaaltijden, lunches, consumpties en het vervoer van en naar uw huis.
1-persoonstoeslag € 105. 

Data
Een individueel wandelarrangement kan in principe op elke dag van de week ingaan. Wil je langer of korter dan een week, dan kan dat natuurlijk ook.

Uiteraard ben je vrij om een dag niet mee te gaan. De Creuse en de Berry hebben een prachtige natuur en zijn rijk aan historisch erfgoed. Behalve wandelen kan je dan ook veel bezichtigen: musea, tuinen, kerken, abdijen en kastelen, galeries, en leuke dorpjes en stadjes of je anderszins verpozen aan bijvoorbeeld een van de meren in de buurt. Kijk maar eens onder het hoofdstuk "Bezienswaardigheden".


En wandel je liever onder onze begeleiding en met andere gasten, kijk dan op de pagina
groepswandelweken.

 

Terug naar startpagina

Wandelen in Nederland

Wandelen in Marokko

Veï Lou Quéri

 Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2010 - Contact: corrieron@wanadoo.fr