"Chez Mémé Delphine" in de Creuse -Limousin
Gîte voor 4 personen
Wij verzorgen graag uw vakantie in Moutier-Malcard.

Contact
Onze tarieven
Reserveren

Home > Gîte "Chez Mémé Delphine"

de toegang tot ons domein

uitzicht op de cour met Corries landbouwmuseum

Chez Mémé Delphine

het weggetje langs ons huis

uitzicht vanuit de tuin

de zit- en eethoek

 

In 2006 verbouwden wij een deel van de fermette (boerderijtje) die aan ons huis grenst. Zoals u elders op deze site kunt lezen, is dat huis meer dan 150 jaar oud en in 2002 door ons geschikt gemaakt als chambres en table d’hôtes. De fermette is nog veel ouder.
De gîte is vernoemd naar de laatste bewoonster van de fermette, Mémé (oftewel oma) Delphine, de moeder van de dierenarts en zijn gezin, die voor ons het grote huis bewoonden.

De gîte is smaakvol ingericht, wordt centraal verwarmd en is van alle gemakken voorzien.
Er zijn twee tweepersoons slaapkamers (12 en 10 m2) met een gezamenlijke badkamer (4 m2) met douche, wc en wastafel. De kamer meet 18 m2 en heeft een zit-, eet- en keukengedeelte met kookplaat, koelkast, oventje, magnetron en vaatwasser. Er is een tv/dvd- speler en gratis WiFi. De hele gîte is gelijkvloers.

Het totale complex staat op 3500 m2 grond, is aan drie zijden omgeven door tuin en weiden en heeft een binnenhof. De gîte kijkt uit op de cour (binnenhof) en op het - overigens rustige - weggetje langs ons huis. Huurders hebben een eigen intieme tuin tot hun beschikking, maar mogen natuurlijk ook gebruik maken van de cour, de tuin van het grote huis en onze kleine kinderboerderij. De tuinen geven een prachtig uitzicht op de omringende vallei.

Voor alle informatie over tarieven, de omgeving en wat er allemaal te zien en te doen is, een routebeschrijving, voorwaarden en hoe te reserveren, enz., verwijzen wij naar de andere pagina's van deze website. In de gîte mag niet worden gerookt!

U kunt de beschikbaarheid online bekijken.

 

de gele kamer

het keukengedeelte

de badkamer

de gîte aan de voorkant

de rose kamer

een museumstuk

de buren

de tuin van de gîte

Corrie in de kinderboerderij

de konijnen van het huis

Home  < Gîte "Chez Mémé Delphine"

Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2007 - Contact: corrieron@wanadoo.fr