Logo van "Veï Lou Quéri"

"VEI LOU QUERI" in de Creuse -Limousin
Chambres en Table d'Hôtes
Wij verzorgen graag uw vakantie in Moutier-Malcard.

Contact
Onze tarieven
Reserveren
Beschikbaarheid

Home > Reserveren en onze voorwaarden


Reserveren :
Wij raden u aan vooraf te reserveren, vooral als u van plan bent meer dagen te blijven, en voor perioden tijdens de schoolvakanties. In het hoogseizoen (juli/augustus) accepteren wij - in principe - alleen boekingen van minimaal 2 nachten.
U kunt de beschikbaarheidskalender alvast raadplegen. Wij proberen de planning zo goed mogelijk bij te houden. Aarzel niet om toch te informeren als de gewenste periode of kamer bezet is. Soms kunnen we nog wel wat schuiven.

Om te reserveren kunt u ons bellen (+33 555 806608) of een mail sturen (corrieron@wanadoo.fr) onder vermelding van:
uw naam en voornaam
adres- en telefoongegevens
aantal personen
data van aankomst en vertrek
of u bij ons wilt eten op de dag van aankomst (de dagen dat we koken) en
eventuele bijzonderheden en wensen
Geef svp ook aan of het om de chambres d'hôtes of de gîte gaat.

Aankomst :
Met het oog op de voorbereidingen voor de avondmaaltijd, stellen wij het op prijs als onze gasten voor 19.00 uur arriveren. We gaan doorgaans om 19.30 uur aan tafel.

Betaling (volgens de voorwaarden van Gîtes de France waarbij we aangesloten zijn):
Uw reservering is pas definitief na ontvangst van een aanbetaling van 25% van de totale verblijfsom, met een minimum van de prijs van één nacht per kamer, over te maken binnen een week op onze Nederlandse bankrekening,
IBAN: NL24 RABO 0377543411 t.n.v. R.K. de Hoog te Moutier-Malcard. De rest betaalt u bij aankomst. Verder eten en drinken rekenen we af bij uw vertrek. U kunt alleen met contant geld betalen. Wij accepteren geen creditcards of andere bankpassen.
Arrangementen en de huur van de gîte dienen 4 weken voor aankomst in z'n geheel te zijn voldaan. De aanbetaling voor de gîte bedraagt 150 euro.

Annulering (volgens de voorwaarden van het kwaliteitslabel 'Gîtes de France'):
Door u
  > meer dan 24 uur voor uw verblijf: wij houden uw aanbetaling
  > minder dan 24 uur voor uw verblijf: wij houden uw aanbetaling en het recht om ook de rest van de verblijfssom te claimen
  > in geval van voortijdig afbreken van het verblijf, bent u de gehele verblijfssom verschuldigd.
Door ons
  > wij betalen uw aanbetaling terug.

Voor arrangementen en de gîte "Chez Mémé Delphine"gelden andere voorwaarden! Vraag ernaar.

Honden :
Honden zijn van harte welkom, uiteraard mits ze goed opgevoed zijn en geen overlast bezorgen aan de andere gasten, onze huisdieren of onszelf. Omdat onze kippen en poes vrij rond lopen, moeten ze eventueel aangelijnd blijven.
Ze mogen niet in de slaapkamers, noch in andere gastenruimtes. Overdag en 's nachts zijn ze de gast van onze hond. Wees gerust, ze hebben alle ruimte, vooral omdat onze grote tuin helemaal afgesloten is.
U bent als eigenaar verantwoordelijk voor eventuele overlast en schade door hen veroorzaakt aan onze bezittingen of die van onze gasten. In de gîte kan uw huisdier wel bij u blijven.

Niet roken :
Vanwege brandgevaar en de gezondheid van niet-rokers, mag er
nergens in het huis, noch in de gîte worden gerookt.


Privacy
U hoeft niet bang te zijn dat wij uw gegevens aan anderen ter beschikking stellen dan aan de politie (als ze daarom vragen) . Wij plaatsen ook geen cookies ofzo op onze website. We bewaren alleen uw e-mail- en/of postadres om voor of na uw verblijf - indien nodig - contact met u te kunnen opnemen en eventueel eens een kerstkaartje te sturen. Als u dat niet wilt, verwijderen wij u uit het gastenbestand.

Home

Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2007 - Contact: corrieron@wanadoo.fr