Logo van "Veï Lou Quéri"

"VEI LOU QUERI" in de Creuse -Limousin
Chambres en Table d'Hôtes
Wij verzorgen graag uw wellnessvakantie in Moutier-Malcard. 

Ons adres en zo
Onze tarieven
Reserveren
Partners 

Home > Wellness


De Creuse is dé streek voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte en dus ook de ideale plaats om je lichaam en geest te verwennen. Dat begrepen ze 2000 jaar geleden al toen de thermale bronnen van Evaux les Bains werden ontdekt door de legioenen van Julius Ceasar.

Hoewel de tijd in de Creuse lijkt te hebben stilgestaan, zijn die thermen inmiddels wel in een modern jasje gestoken. Middenin het typische Creusense heuvellandschap, ligt het kuuroord van Evaux les Bains. Er wordt hier niet alleen op de traditionele wijze gekuurd (rheumatiek, bloedvatproblemen, gynaecologie), er is ook een eigentijds wellnesscentrum waar met behulp van het thermale water de grote en kleine zorgjes van het ouder worden, worden behandeld of tenminste verzacht.

In het wellness- en beautycentrum EVAHONA kunt u zich ontspannen en laten verwennen. Onbeperkt genieten van sauna, hammam, jacuzzi, hydrobaden, allerlei soorten massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen en uiteraard het buitenzwembad met dat beroemde, geneeskrachtige en zachte bronwater.

Ook in het naburige departement Indre kunt u terecht voor een ontspanningsdag. Op nog geen 12 km van onze chambres d'hôtes, ligt het wellness- en beautycentrum Spa Les Dryades met zwembad, verwarmd binnenbad, sauna, hammam, jacuzzi, zoutwaterbad en fitnesszaal. Er worden ook allerlei lichaams- en gezichtsbehandelingen gegeven.

 

 serene bloem

  het gezonde water van de Creuse

de tranen van Odile

 lindebloesem

 stromend water vol met leven

 druiventros uit de kas van Ron

Home < Activiteiten < Wandelen < Fietsen en atb'n < Golf < Wellness > Accrobranche > Watersporten > Auto- en motortochten
> Evenementen

Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2007 - Contact: corrieron@wanadoo.fr